Dziękujemy za zainteresowanie naszą stronę. Ochrona prywatnych danych klienta jest dla nas bardzo ważna. Poniżej informujemy  bardzo dokładnie o systemie obchodzenia się z danymi klienta.

Informacje ogólne

  1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług e-sklepu poprzez Serwis.
  2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest
  3. Biomark Izabela Worsztynowicz  z siedzibą w Warszawie, ul. Chmielna 2 lok. 31 NIP 8222212362 REGON 366012620
  4. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  5. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  6. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
    • poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  7. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  8. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
  9. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  10. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  11. Ta strona internetowa korzysta z Google Analytics. Jest to usługa świadczona przez Google Inc. („Google”) Google Analytics używa „pliki cookies”. Zbiera informacje o sposobie przeglądania strony, popularności poszczególnych podstron oraz dane służące do personalizacji reklam np. wiek, płeć czy zainteresowania użytkownika. Pomaga tworzyć raporty zainteresowań oraz danych demograficznych. Raporty te w formie statystycznej mogą być upubliczniane oraz udostępniane partnerom biznesowym firmy. Więcej na stronie internetowej: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gajs/cookie-usage Polityka Prywatności Google Analytics:  http://www.google.pl/intl/pl/analytics/privacyoverview.html
  12. Ta strona internetowa korzysta z tak zwanych wtyczek społecznych z sieci społecznej Facebook, który jest obsługiwany przez Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook”) .Wtyczki są oznaczone logo Facebooka lub frazy „plug-in społecznych z Facebook” lub „Facebook Social Plugin”. Przegląd wtyczki Facebooka i ich wygląd tutaj: http://developers.facebook.com/plugins Podczas odwiedzania strony naszej witryny internetowej, która zawiera wtyczki społecznej, przeglądarka nawiązuje bezpośrednie połączenie z serwerami Facebooka. Zawartość dodatku zostaje przekazana  z Facebook bezpośrednio do przeglądarki, i z niej zostaje powiązana  ze stroną internetową. Cel i zakres zbierania danych i dalszego przetwarzania i wykorzystywania danych przez Facebook i  praw oraz ustawień  w tym zakresie , możesz zobaczyć na Facebooku:  http://www.facebook.com/policy.php
  13. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  14. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis biofil.net Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać. W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT